Kuulumisia 2023

10.11 Kuulumiset hieman laahaa täällä. Kaikkea tekemisiämme pääsette aktiivisesti seuraamaan instagramin puolella ja melkein ajankohtaisin tieto elämästämme löytyy sieltä @ladysnowhitekennel.

Wanessa siirtyi alkukesästä pilven reunalle suojelemaan meidän lauman arkea. Ikävä on aivan suunnaton!

Pentuja ei meille nyt syksylle/alkutalvelle tullutkaan, joten uusi yritys sitten keväämmällä.

Näyttelyissä ollaan edelleen käyty aktiivisesti ja seuraavaksi ollaan menossakin sitten messariin.

Jotain mukavaakin on vielä loppuvuoden aikana luvassa, mutta siitä sitten myöhemmin :D

7.2 Viime vuoden näyttelyt meni meidän osalta upeasti, saimme uusia valio- ja voittajatitteleitä. Toivottavasti tämä vuosi olisi edes puoliksi yhtä hyvä.

Laumaamme on liittynyt uusi tulokas,. Haimme Norjasta pennun Northern Glow´s Amazind Adele "Aava". Katsotaan mitä Aavasta kasvaa.

Olemme myös muuttaneet Nokialle omakotitaloon, missä on iso aidattu piha koirille juosta vapaana.

Kuulumisia 2022

21.8 Hetki on taas viime päivityksestä vierähtänyt. Näyttelyitä olemme kiertäneet ja voimme iloksemme kertoa, että olemme saaneet kenneliimme kaksi uutta valiota. Lady Snowhite Euphoric Mulan "Myy" ja veljensä Lady Snowhite Elite Robin Hood "Kuma" valioituivat molemmat Kuopion näyttelyissä elokuun alussa. Olemme molemmista hurjan ylpeitä.

14.4 Pennut ovat alkaneet jo lähtemään uusiin koteihinsa, enää on täällä meitä ilostuttamassa Hilla, joka lähtee vasta viikon kuluttua omaan kotiinsa. Pentueesta jäi sijoitukseen Miisa eli LS Fearless Wanda Maximoff, aika näyttää mitä Miisasta kasvaa.

Kävimme viime viikonloppuna Tallinnan voittaja näyttelyssä. Myy oli PN2 ja sai vara-cacibin ja Kiara PN3 saaden sertin. Kiara valioitui Viroon sekä Suomeen. Meillä siis uusi muotovalio FI MVA EE MVA LT MVA Sakura Zensen Yayoi <3

6.3 Kiaran Liettuan valiovahvistus tuli vihdoin, joten meillä asustaa nyt uunituore Liettuan muotovalio Sakura Zensen Yayoi.

Elsan pennut kasvavat hyvin, ja huomenna ovatkin jo 2 viikkoisia. Kuvia laitellaan pennuista, kunhan vähän kasvavat ensin.

Tulevan kevään ja syksyn näyttelyitä mietitään jo, Kiaralta puuttuu vielä yksi serti täytettyään kaksi vuotta, jolloin Kiarasta voisi tulla Suomen muotovalio.

22.2 Elsa synnytti eilen 1 urospennun ja 3 narttupentua. Emä ja pennut voivat hyvin. Kaikki pennut on alustavasti varattuja.
Kiara ja Myy kävivät tammikuun lopussa pyörähtämässä Liettuassa näyttelyissä mukavin tuloksin. Kiara 2x ROP, Myy ROP-jun ja ROP.

23.1 Elsa ultrattu tiineeksi, pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 7. Pennut tällä hetkellä alustavasti varattuja.

Kuulumisia 2021

10.11. Olimme viime viikonloppuna Tartossa koiranäyttelyissä ja reissu meni aivan loistavasti. Myy oli molempina näyttelypäivinä rotunsa paras juniori saaden kaksi Viron jun-SERTiä! Kiara sai molenpina päivinä CACIBin ja Viron SERTin!! Molemmat tytöt olivat myös kertaalleen ROPpeja! :) Nämä oli tyttöjen ensimmäiset sisänäyttelyt, eivätkä onneksi välittäneet juurikaan muista koirista ja väenpaljoudesta. Ylpeä näistä tytöistä! :)

Kotona odotellaan Elsan juoksuja alkavaksi! Mahdollisesti tulevasta pentueesta on alustavasti kaikki varattuina.

9.10 Vantaalla 26.9 Tuisku (LS Dacapo Screamer) sai kolmannen Sertin ja näin ollen meidän kenneliin saatiin uusi muotovalio. Kasvattaja ja taustajoukot onnittelee tuoretta valioo. Kiitos Pihla kun olet jaksanut Tuiskun kanssa käydä näytteyissä <3
12.9 Vietimme eilen upeaakin upeamman syksyisen päivän Kihniön ryhmänäyttelyssä. Vastoin kaikkia odotuksiamme meidät yllätti Myy (LS Euphoric Mulan) sekä Pyry (LS Dumle Dreamer) ollen ROP ja VSP. Kasvattajana oli ehdottomasti näyttely-urani tunteikkain päivä, kun pääsin näkeen Elsan lapset ROP-kehässä. Nyt on molempien Serti-tilikin avattu, olen onnellinen <3

8.8 Aivan mieletön viikonloppu takana. Lauantaina olimme Espoon KR näyttelyssä Lady Snowhite Dacapo Scremer "Tuisku" ERI SA PU3 SERT, Lady Snowhite Euphoric Mulan "Myy" ERI SA Vara-Sert, Sakura Zensen Yayoi "Kiara" ERI.

Sunnuntaina olimme Kiaran kanssa Mäntsälän ryhmänäyttelyssä. Kiara pokasi sieltä ensimmäisen sertinsä ja oli ROP! Hurja miten onnellinen olen tämän viikonlopun menestyksestä.

4.8 Yritän taas aktivoitua päivittämään kotisivuja useammin. Näyttelykausi on vihdoin alkanut ja toivottavasti jatkuu vielä rajoituksista huolimatta. Lady Snowhite Adam "Ässä" kävi viime viikonloppuna lähinäyttelyssä Luumäellä ollen ROP-VET ja Lady Snowhite Dacapo Screamer "Tuisku" samaisena päivänä Mikkelissä ollen PU3 ja sai ensimmäisen SERTIN. Isot onnitteluhalaukset molemmille!

Mekin ollaan ilmoitettu lauman nuorisoa näytelmiin, ensi viikonloppuna peräti kahteen näyttelyyn. Jännityksellä odotan mitä tytöistä sanotaan :D

Kiaran (Sakura Zensen Yayoi) kanssa käytiin kuukausi takaperin polvitarkeissa. Polvet neidillä 0/0, olen tyytyväinen. Muutaman viikon päästä vielä Lonkat ja kyynärät kuvataan virallisesti.

29.7.2021 Kasvattaja ja taustajoukot onnittelee tänään vuoden täyttävää E-pentuetta.

9.4.2021 Kiara täytti eilen vuoden,. Aikamoinen tättähäärä siitä on kyllä kasvanut, omaa tahtoa löytyy neidiltä riittämiin edelleenkin. Kovapäistä koiraa toivoin silloin, kun Kiaraa odotettiin, ja todellakin sain mitä halusin. Kiara odottaa että jäät sulaa järvistä, että pääsee taas lempipuuhaansa harrastamaan eli uimista (tai oikeastaan kahlaamista, mutta se on Kikin mielestä ihanaa).

Kiaran kanssa odotellaan vielä muutama kuukausi, ennen kun mennään polvitutkimuksiin ja luustokuviin, jännityksellä odotetaan mitä sieltä tulee.

Myykin on jo reilun 8 kk ja vitsi miten tottelevainen pikku ihanuus siitä onkaan koriutunut. Myy alottaa muutaman viikon kuluttua Rally-tokon alkeet ja uskonkin, että oppii helposti lajia. Myyn ensimmäinen kesä on käsillä, jännä nähdä tykkääkö uida ja keksiikö takapihalla tuhmuuksia siskon kanssa.

Muullekkin laumalle kuuluu hyvää, Venla nauttii, kun mökkikesä taas pian alkaa ja pääsee juoksentelemaan vapaana.

Wanessa joka täyttää tänä kesänä 11v ei vielä mitään vanhuuden merkkeja näytä ja on vielä kaikissa sielun ja ruumiin voimissa. Wanessan kesään kuuluu varjossa omenapuun alla torkkuminen ja ihanat metsälenkit.

Elsa voi myös hyvin ja on uskomattoman kylmähermoisesti kasvattannut tuota kotiin jäänyttä jälkikasvuaan. Elsa ei varmaan koskaan ole Myyhyn menettänyt hermoaan, vaikka Myy tykkääkin äitinsä kaulurissa roikkua. Mieletön mutsi sanon minä! Elsan kesään kuuluu lepotuolissa mamin kainalossa selällää tassut kohti taivasta loikoilu ja massurapsut.

Kuulumisia 2020

30.7.2020 Elsa synnytti eilen 4 urosta ja yhden nartun. Pennut ja emä voi hyvin.

29.5.2020 Pitkästä aikaa taas uutisia. Elsa kävi muutamassa näyttelyssä ennen korona-taukoa ja ollaan ihan tyytyväisiä tuloksiin, kun viimeisestä näyttelykerrasta Elsan kanssa on vierähtänyt muutama vuosi.

Meille muutti kuluvalla viikolla uusi laumanjäsen Sakura Zensen Yayoi eli tutummin Kiara. Kiara on luonteeltaan hieman villi, reipas ja erittäin sosiaalinen pieni japsilapsi. Katsotaan mitä Kiarasta kasvaa.

5.2.2020 D-pennut omistajineen tapasivat toisensa Helsingin epävirallisessa pentunäytteyssä 2.Helmikuuta, jolloin pennut pääsivät ihka ensimmäisen kerran pyörähtämään kehässäkin. Tulokset näyttelystä olivat mukavat. Lady Snowhite Daim Eater "Alvin" PPEK2 KP, Lady Snowhite Dumle Dreamer "Pyry" PPEK3 ja Lady Snowhite Dacapo Screamer "Tuisku" PPEK4. Kauniita poikia D-pennuista olikin kasvanut! Kiitos että toitte pojat näytille <3

Pyry, Alvin & Tuisku

Kuulumisia 2019

25.7.2019 Eilen syntyi kennelin omalle kasvatille Elsalle kolme jäntevää urospentua. Emä ja pennut voivat hyvin.

26.6.2019 Kävimme maanantaina Elsan kanssa ultrassa ja näillä näkymin pentuja olisi tulossa. Pentujen arvioitu syntymäaika olisi heinäkuun lopulla.

Jos pentue kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä!

9.2.2019 Niin se vuosi on taas vierähtänyt ja päivitykset laahaa. C-pentueen syntymäpäivä on jälleen, onnea Elsa, Tiro ja Maximus <3

Pentusuunnitelmiakin saattaa olla kesällä Elsalle.

Kuulumisia 2018

9.2.2018 Onnea ihanille C-pennuille jotka tänään täyttävät jo 2 vuotta. Tiro, Maximus ja Elsa <3 Kiitos Kirsi ja Mika sekä Laura ja Totti että olette pitäneet pojista hyvää huolta!

Kuulumisia 2017

16.5.2017 Toukokuun alkupuolella suuntasimme auton nokan kohti Taavettia jossa kävimme moikkaamassa Taijaa ja Ässää. Kävimme myös samalla reissulla Taijan kanssa Savitaipaleen ryhmänäytteyssä. Näyttelypäivä ei olisi voinut täydellisempi olla, sillä meidän Wanessa oli VSP ja sai sertin ja tyttärensä Elsa oli PN2 ja sai varasertin.

Kiitos Taija jälleen kerran vieraanvaraisuudestasi <3

23.4.2017 Lady Snowhite Coco Chanel "Elsa" käväisi viime viikolla polvitarkeissa. Elsan polvet oli 0/0 eli terveet.

Kuulumisia 2016

2.11.2016 Ollaan Elsan kanssa käyty muutamassa pentunäyttelyssä ihan kivoin tuloksin. VSP-pentu Hämeenlinnassa ja ROP-pentu Lahdessa. Tyytyväinen saa olla siihen että Elsa ylipäätänsä kehään asti on päässyt rankan jalkaoperaation jälkeen. Nyt annetaan pienen vielä hetki kehittyä kotona ennen kun ihan varsinaisiin kehiin osallistutaan.

14.8.2016 Annbe Ladyn W-pentue täyttää tänään 6 vuotta. Wanessa onnittelee pentuesisaruksiaan.

11.8.2016 Viime viikonloppuna Lady Snowhite Adam "Ässä" kävi näyttelyissä Kuopiossa hienolla menestyksellä. Lauantaina Ässä oli pu3 saaden varacacibin, joka muuttuu Cacibiksi. Näin ollen Ässä sai viimeisen tarvittavan Cacibin kansainväliseen muotovalion arvoon. Kasvattaja sekä lauma onnittelee C.I.B (vahvistamaton) Ässää ja Taijaa <3 Olette rakkaita <3

Pieni päivitys Elsastakin on ihan paikallaan. Elsan onnettomudesta on suunnilleen kolmisen kuukautta ja pieni tärpästikkeli on toipunut hienosti. Elsa on kävellyt hyvin jalallaan oikeastaan leikkauksesta lähtien, eikä onnettomuuden jälkeä enää huomaa mitenkään. Olemme eläneet normaalia arkea Elsan kanssa siitä lähtien kun päätimme yhdessä eläinlääkärin kanssa että tukirautaa Elsan jalasta ei poisteta lainkaan. Kaiken kaikkiaan toipumisaika meni nopeasti ja luutuminenkin kesti vain kolme viikkoa. Nyt vielä kun kasvattaisi jalkaan kunnon karvan niin päästäisiin ehkä kehissäkin pyörähtään jossain kohtaa.

Lady Snowhite C-Pentueelle tuli muutama päivä sitten kuusi kuukautta mitariin. Onnittelut ovat siis paikallaan Tirolle, Maximukselle ja Elsalle. Kovasti ovat lapset kasvaneet ja komistuneet. Jännä nähdä mitä näistä pennuista tulee aikuisina.

14.5.2016 Elsa kohtalon lapsi. Ei voi taas sanoin kuvailla tätä epäonnen määrää. Torstaina illalla Elsalla oli perinteinen iltahepuli ja hyppi sohvaa vasten yrittäen saada sohvalla makaavalta äidiltään luuta suusta. Elsa tipahti sohvan reunalta ja jalka taittui pennun alle, niin että tuli iso itku. Hetkeäkään en epäröinyt soittaa päivystykseen kun tajusin että nyt sattui ja pahasti. Tuhatjalassa onneksi pääsimme heti sisään, Elsa rauhoitettiin ja siltä otettiin röntgenkuvat. Kuvissa näkyi paha viistomurtuma sääriluussa, niin että luut oli selvästi irrallaan toisistaan. Tuhatjalassa annettiin ensiapuna kipulääkkeet ja kunnon tukiside jalkaan sekä käskettiin varaamaan aika hetimiten ortopedille.

Päästiin kotiin ja yritettiin muutama tunti saada nukuttua ja heti kun kello löi 8 rupesin soittamaan läpi eläinlääkäreitä missä olisi ortopedi ja vapaa aika. Lukuisien puhelinsoittojen jälkeen saatiin aika Valkeakosken eläinsairaalaan jossa Elsa sitten eilen leikattiin. Jalkaan laitettiin levyt murtuman tueksi ja tukiside muutamaksi päiväksi. Nyt meillä alkaa pitkä ja tuskallinen toipuminen.

Mun sydän itkee verta tuon pienen takia <3

Haluan vielä kiittää Valkeakosken eläinsairaalan lääkäriä Saria, joka sait minut rauhoittumaan hädän hetkellä. Kiitos myös siitä että teit aikatauluihisi tilaa pienelle Elsalle, ja tietysti kiitos erinomaisesta hoidosta <3

25.4.2016 Onnea B-pennuille jotka tänään täyttävät jo 2 vuotta, Lady Snowhite Beautiful Diamond "Pulmu" & Lady Snowhite Black Pearl "Ukko ". <3

25.3.2016 Aika kuluu kovaa vauhtia, C-pennut jo 6,5 viikkoisia. Enää reilu viikko niin molemmat pojat ovat jo muuttaneet uusiin koteihinsa. Tyttö joka sai nimekseen Lady Snowhite Coco Chanel "Elsa" jää kotiin kasvamaan. Lady Snowhite Converse "Tiro" muuttaa Joensuuhun Kirsiä ja Mikaa vauhdittamaan ja Lady Snowhite Calvin Klein "Maximus" muuttaa Turkuun Tottia ja Lauraa ilahduttamaan. Jännityksellä odotan mitä näistä karvapalleroista kasvaa.

Lady Snowhite Calvin Klein "Maximus"

20.3.2016 Onnea Lady Snowhite A-pennuille jotka täyttävät tänään 3 vuotta. Pipsa, Ässä sekä Muru!

4.3.2016 Lady Snowhite Adam "Ässä" kävi taustajoukkoineen menneenä viikonloppuna Pietarin kolmepäiväisessä KV näyttelyssä hienoin tuloksin. Perjantaina ROP SERT ja CACIB, lauantaina VSP SERT ja CACIB sekä sunnuntaina ROP SERT JA CACIB. Kasvattaja onnittelee Taijaa ja Ässää uusista valionarvoista RU CH & RKF CH.

24.3.2016 Kaikilla Wanessan ja Finnboyn pennuilla on silmät auenneet ja hyvää tahtia kaikille tulee painoa lisää. Pennut nyt pari viikkoisia.

Poika 1

Poika 2

Tyttö

12.2.2016 Wanessan ja Finnboyn pennut nyt 3 vrk. Kaikki kasvaa hyvää vauhtia ja pigmenttiä alkaa tuleen jo viimeisellekkin :) Alla kuvat vaaveista

Iso poika

Pienempi poika

Tyttö

10.2.2016 Wanessa synnytti eilen 2 potraa poikaa sekä yhden "pienen" tyttösen. Emä ja pennut voivat hyvin. Pentujen painot oli 215g - 250g välillä.

9.1.2016 Wanessan tiineys on nyt varmistettu ja pentuja odotetaan syntyväksi kenneliimme viikolla 6.

1.1.2016 Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2016 kaikille kasvattien omistajille ja ystäville. Kiitos kaikille teille Lady Snowhite japsien omistajille kuluneesta vuodesta. Koirarintamalta viime vuoden ehdoton kohokohta oli tietysti Ässän valioituminen.
Tälle vuodelle jännityksellä ja innolla odotan että saadaanko pieniä japsivauvoja tähän talouteen helmikuussa.

Kuulumisia 2015

7-8.11.2015 Lady Snowhite Adam kävi Tarton näytelmissä hyvällä menestyksellä. Ässä nappasi sieltä itselleen SERTIN sekä CACIBIN ja sai EE MVA tittelin. Onnea Taija ja Ässä <3 Alla kuva uudesta Eestin valiosta.

Kuvaaja Anu Manninen

14.8.2015 Annbe Ladyn W-Pentue tänään jo 5-vuotiaita. Onnea Veeralle, Santulle ja meidän ihanalle Wanessalle <3

30.7.2015 Lady Snowhite Adam "Ässä" sai sen viimeisen valioitumiseen tarvittavan sertin Mikkelin KV näyttelystä 27.7 ollen PU1 ja ROP. Hienommin ei olisi enää pojalla voinut mennä!
Onnea uudelle valiolle taustajoukkoineen toivottelee kasvattajamamma. Olette rakkaita <3

15.6.2015 Lady Snowhite Adam "Ässä" Nappasi ensimmäisen sertinsä Riihimäen KR näyttelyssä ollen PU3 ja heti seuraavana viikonloppuna toisen sertin Iitin ryhmänäyttelyssä ollen PU1 ja VSP. Kyllä kasvattajan mieltä lämmittää! Kiitos Taija että jaksat Ässän kanssa näyttelyitä kiertää.
Alla kuvassa poseeraa Ässä pokaalinsa kanssa.

Lady Snowhite Adam

25.4.2015 Näin se aika vain lentää. Lady Snowhite B-pentue tänää 1-vuotiaita. Onnea Lady Snowhite Black Pearl "Ukko" & Lady Snowhite Beautiful Diamond "Pulmu"!

25.3.2015 Wanessan juoksut eivät ole vieläkään alkaneet, joten päädyin siihen tulokseen että jätän pennuttamisen syksyyn.

Kävimme Lauantaina 21.3 Lahden KV näyttelyssä Venlan, Ricon, Ässän Ja Pulmun kanssa. Tulokset olivat vaihtelevia. Ricolle ja Venlalle EH, Pulmu sai ihka ensimmäisestä näyttelystään bikinikunnossa ERI.n Ja Ässä sai upeasti VARASERTIN. Onnea siis Taijalle sekä Ässälle ja toivottavsti Pulmu myös nähdään vielä kehässä uudelleen! Hieno suoritus kaiken kaikkiaan kasvateiltani.

20.3.2015 Onnea Lady Snowhiten A-pentueelle Pipsalle, Ässälle ja Murulle jotka täyttävät tänään jo 2 vuotta. Kyllä aika on mennyt nopeasti! Kiitos Pipsan perhelle, Taijalle sekä Maaritille koirien hyvästä hoidosta.

16.2.2015 Wanessalle odotellaan kuumeiseti juoksuja, jotta päästäisiin astuttaan.

1.1.2015 Vuosi on taas vaihtunut. Hyvää uutta vuotta kaikille! Uusia kuvia lisätty kasvateista sivuille.

Kuulumisia 2014

2.12 Onnea Annbe Ladyn B2 pentueelle! Annbe Lady Brittany D'Otto & Annbe Lady Banzai D'otto tänään jo 3 vuotiaita <3

7.9 Aivan huikea päivä Helsingin näyttelyssä takana. Venla (Annbe Lady Brittany D'Otto) nappasi ekan SERTINSÄ ja oli myös VSP. 

15.8 Lady Snowhite Adele "Muru" kävi Maaritin kanssa kyläilemässä meillä eilen. Olipa mukava huomata että Murun bikinikausi alkaa pikkuhiljaa olemaan ohitse ja tytölle on kasvamassa hieno turkki. Ehkäpä tämän vuoden puolella saataisiin Murukin pyörähtämään vielä kehässä :) 

14.8 Annbe Ladyn W-Pentue täyttää tänään jo 4 vuotta. Onnea Veera, Santtu ja Meidän Wanessa <3

10.7 Kävin Ukkoa (Lady Snowhite Black Pearl) katsomassa kuluvalla viikolla Annikan luona. Kyllä on poika kasvanut ja komistunut entisestään! Kuvia sain myös Helsingin suunnalta Pulmusta. Myös Pulmu (Lady Snowhite Beautiful Diamond) on kasvanyt kovasti ja on kyllä todella suloinen ja nimensä mukaisesti kaunis tapaus. Uudet 10 viikkois kuvat on pennuista B-pentueen omilla sivuilla.

Reilun kuukauden päästä suunnistetaan Ricon kanssa Maailman voittaja- näyttelyyn. Vähän rupeaa Ricosta lähteen karvaa, toivottavasti ei kaikki karvat lähde ennen tuota näyttelyä. Näyttelyyn saapuu myös kasvattini Lady Snowhite Adam. Saa nähdä kuinka meitin käy!

16.6 Pennut ovat nyt lähteneet uusiin koteihinsa. Onnea Annikalle Pojun kanssa ja Markulle, Maarille sekä lapsille Pulmun kanssa.

8.6 Hieno päivä Lahdessa takana. Ässä Eli Lady Snowhite Adam sai ERI:n ja Rico Eli Annbe Lady Excellent of Rasmus oli ROP-Pentu.


31.5 Pennut on jo 5 viikkoa vanhoja, aika kuluu kuin siivillä. Tänään kävimme pentujen kanssa Annbe Ladyn kennelissä vierailulla ja otettiin pennuista muutama kuvakin. Narttu on viralliselta nimeltään Lady Snowhite Beautiful Diamond ja Uros on Lady Snowhite Black Pearl. Alla kuva pennuista.

B-Pennut 5 vko

22.5 Pennut nyt melkein 4 viikkoa vanhoja ja kova vilske käy pentuaitauksessa. Lähipäivinä uusia kuvia pennuista kunhan saan kuvat koneelle. 
Molemmat pennut on varattuja. Tyttö muuttaa Helsinkiin ja Poika jää tänne Tampereelle.

12.5 Pennut kasvaa hyvää vauhtia ja silmätkin on jo auenneet. UROSPENTU vielä omaa rakastavaa kotia vailla.

25.4 Wanessa synnytti tänään narttupennun ja urospennun. Emä ja pennut voivat hyvin.

22.4 Malttamattomana täällä odotellaan Wanessan synnytyksen alkamista. Odottavan aika on pitkää. Toivottavasti huomenna pentuset olisi jo maailmassa.

24.3 Wanessa ultrattu tiineeksi. Pentuja odotettavissa viikolla 17

20.3 Lady Snowhite A-Pentue täyttää tänään vuoden. Onnea Pipsa, Muru ja Ässä <3

17.2 Wanessa astutettu onnistuneesti Sagapo Sattumalla eli Rasmuksella. Jännityksellä odotetaan tuleeko pentusia.

16.1 Kävin tänään Annbe Ladyn kennelissä katsomassa yhteisomistuksessamme olevaa Rico poikaa. Rico on nyt 3,5kk ja hurjasti kasvanut siitä kun viimeksi näin sen. Ricon kanssa suunnistetaan japsierkkariin maaliskuussa. 

Kuulumisia 2013

8.11 Annbe Ladyn kennelissä Veeran ja Rasmuksen pennut ovat jo päälle viiden viikon ikäisiä. Alla on kuva pienestä vesselistä jonka nimeksi tulee Annbe Lady Excellent of Rasmus ja näillänäkymin tämä kaveri tullaan näkemään myös täällä meillä. Tarkoituksena siis olisi jättää tämä pieni poika ns. "Yhteisomistukseen" Kennel Annbe Ladyn kanssa. Toivottavasti kaikki menisi hyvin ja saisin vihdoinkin kauan haaveilemani uroksen näyttelykehiin.

Annbe Lady Excellent of Rasmus 5 viikkoa

8.11 Saatiin Ässästä uusia kuvia. Poika on kasvanut hurjasti sitten viime näkemän.  Alla Lady Snowhite Adam eli Ässä 8kk komean turkkinsa kanssa.

Ässä 8kk Kuva © Taija

Wanessa Tuuloksessa 5.10 Kuva © Nea Neva

5.10 Oltiin Wanessan kanssa Tuuloksen ryhmänäyttelyssä tänään, tuloksena EH AVK1.

30.9 Wanessan siskolle Veeralle on tänään syntynyt 3 urosta ja 2 narttupentua Kennel Annbe Ladyyn. Yhdistelmästä Annbe Lady Wanda D'Giichi & Sagapo Sattuma. Onnea pentusista! 3 urospentua vielä vapaana.

25.8 Upea päivä Luumäen ryhmänäyttelyssä takana, Venla ERI SA PN4 ja varaserti. Samalla reissulla nähtiin kasvattini Ässä josta on kasvanut todellinen hurmuri. Kiitos Taija teille että pidätte Ässästä niin kovin hyvää huolta!

23.8 Tänään tuli vihdoin Kennelliitosta kirje, jossa oli todistus hyväksytystä kennelnimestä. Joten minun kennelnimi on nyt virallisesti LADY SNOWHITE

14.8 Paljon onnea Annbe Ladyn W -Pentueelle (Wanessa, Veera ja Santtu) joka täyttää tänään jo 3 vuotta.

13.8 Wanessa on ilmoitettu vuoden ensimmäiseen näyttelyynsä,
5.10 Hämeenlinnan Tuuloksessa järjestettävään ryhmänäyttelyyn. Toivottavasti Wanessan turkki on siihen mennessä kasvanut edes hieman.

24.7 Venla on ilmoitettu Luumäen ryhmänäyttelyyn joka on 25.8.2013. Käymme samalla reissulla katsomassa Ässää ja Taijaa Taavetissa. Maltan tuskin odottaa pojun näkemistä!

12.7 Adele eli "Muru" kävi luonamme visiitillä. Muru oli kasvanut huimasti. Kovasti Murusta lähti karvaa ja ensimmäinen hammaskin oli jäänyt matkalle. Muru tykkäs kovasti kiusata Äitiänsä ja Venlaa vetämällä hännästä.
Kiitos Maarit kun kävit näyttämässä Murua! Nyt vaan kovasti reenaatte seisomista ja hampaiden katsomista!

20.5 Kaikki pennut ovat nyt päässeet omiin koteihinsa. Saas nähdä minkälaisia koiruuksia niistä isoina tulee :) Adele meni sijotuskotiin Poriin, joten näyttelyissä tullaan Murun kanssa myöhemmässä vaiheessa pyörimään paljonkin.

Venla on ilmoitettu Hämeenlinnaan kaikkien rotujen näyttelyyn joka on 29.6. Wanessan kanssa tähdätään loppuvuoden näytelmiin kunhan saadaan neidin turkki takasin :)

14.5 Adam sai nimekseen Ässä ja matkasi uuteen kotiinsa Taavettiin. Pitäkää pojasta hyvä huoli!
Tytöt lähtee molemmat kuluvalla viikolla, taitaa koti tuntua tyhjältä pentujen lähdettyä.

Ässä uudessa kodissa

4.5 Tampereen Kv näyttelyssä kehässä käväisi Venla tuloksella ERI NUK4. Hienosti meni neidin ensimmäinen virallinen näyttely!
30.4 Pennut on jo melkein 6 viikkosia ja erittäin villejä tapauksia. Enää reilun viikon kaikki pennut kotona :( Alla kuvat pennuista

Lauantaina 4.5.2013 olisi tarkoitus startata tämän vuoden näytelmät. Kehään Tampereen KV näyttelyyn olisi tarkoitus viedä pitkän näyttelytauon jälkeen Annbe Lady Brittany D'Otto eli Venla. Saas nähdä miten meitin käy!

Adele eli "Muru"

Alina eli "Pipsa"

Adam Eli "Ässä"

Pennut 2 vko

2.4 Wanessan ja Rasmuksen pennut huomenna jo 2 viikkoa. Kylläpä aika on mennyt nopeasti!
Kaikki pennut on nyt varattu!

Wanun pennut 2vrk


28.3 Urospentu varattiin alustavasti tänään eli Pikkutyttö vailla vielä sitä omaa perhettä.
Viikon vanhoina pennut painoivat noin 420- 520g.

25.3 Wanun pennut kasvaa kovaa vauhtia. Kuvia pennuista kunhan vähän kasvavat ensin.
Yksi uros- ja yksi narttupentu vailla rakastavaa kotia.

20.3 Wanessa synnytti tänään yhden urospennun ja 2 narttupentua. Emä ja pennut voivat hyvin.